Wandmeubels op maat

Stijlvolle wandmeubels op maat

 

Je hebt al tijden een wandmeubel in je hoofd. Nu moet je idee ‘alleen’ nog uitgewerkt en op maat gemaakt worden. Dat is precies wat wij voor je doen.

Robin Hoet Interieur ontwerpt, levert en monteert alle denkbare wandmeubels op maat. Mooie inventieve oplossingen die passen in elk interieur en waar je jarenlang van kunt genieten.

Met creativiteit, vakmanschap en eersteklas materialen realiseren wij het wandmeubel van je dromen. Of dat nu een boekenkast, dressoir, tv meubel of combinatie van die 3 is: alles is mogelijk.

Van het inmeten, ontwerpen, leveren en vakkundig monteren, tot aan perfecte service en garantie: alles van A tot Z geregeld. Makkelijk toch?

Stel je unieke wandmeubel samen

 

Stel je unieke wandmeubel samen uit de enorme keuze aan combinaties, kleuren en accessoires. De mogelijkheden zijn oneindig:

 

  • Inventieve en creatieve oplossingen
  • Opbergen in combinatie met design
  • Alle maten en oneindig veel kleuren
  • Verschillende diktes en materialen
  • 100% maatwerk: tot op de mm nauwkeurig
  • Alle soorten en stijlen: modern, chique, trendy, landelijk
  • Van houtfineer tot kunststoffineer
  • Super strak en nauwkeurig (met laser op maat gemaakt)

Van inmeten tot genieten

 

Kies voor Robin Hoet Interieur: de meest comfortabele weg naar je nieuwe wandmeubel op maat. In 5 heldere stappen nemen we je mee van inspireren tot en met genieten.  

Maak je idee werkelijkheid

 

Jouw idee op maat laten maken? Het begint met inmeten. Vrijblijvend bij je thuis wanneer het jou uitkomt. Dus ook ’s avonds en in het weekend.

Dressoirs

Een uniek dressoir exact op maat gemaakt en perfect passend bij je interieur en wensen? Geniet elke dag van functionaliteit, comfort en prachtig design met een dressoir van Robin Hoet Interieur.

Boekenkasten

Geef uitstraling aan je ruimte met een boekenkast van Robin Hoet Interieur: uniek, stijlvol, exact op maat gemaakt en helemaal passend bij jouw wensen en interieur. Ontdek alle mogelijkheden.

TV Meubels

Een stijlvol TV meubel exact op maat gemaakt en precies zo ingericht zoals jij dat wilt? Ontdek alle mogelijkheden.